Samenwerking DTG en We Empower
Exponential sales growth with your indirect channel

Samenwerking DTG en We Empower

Samenwerking DTG

DTG introduceert Businesspartner Programma

Amsterdam, 3 oktober 2016 – DTG start samen met We Empower een uitgebreid Businesspartner Programma. Met dit programma krijgen Businesspartners de mogelijkheid om online marketingoplossingen van DTG aan te bieden aan hun klanten. Het programma biedt een strategische aanvulling op het portfolio van bijvoorbeeld ICT- en marketingorganisaties. Businesspartners liften zo mee op de expertise van DTG op het gebied van effectieve online marketingoplossingen. 

“Het programma biedt Businesspartners kennisdeling, professionele training en uitgebreide technische en commerciële ondersteuning”, aldus Mandy Braun, Director Sales development van DTG. “DTG wil zowel rechtstreeks als via het Businesspartnernetwerk de lokale ondernemer bereiken. We Empower (by Agilis) heeft ruim 10 jaar ervaring in het opzetten en activeren van lokale partnernetwerken voor diverse opdrachtgevers in verschillende marktsegmenten, zoals Telecom, IT, Energie, Retail en Financiële dienstverlening. Het partnership met We Empower stelt DTG in staat in contact te treden met een nieuwe doelgroep”.

Over DTG

DTG helpt ondernemers met effectieve online marketingoplossingen waardoor zij online gevonden worden, kunnen groeien en klanten kunnen behouden. Dit doet DTG door advies te geven over de beste combinatie van oplossingen voor een bedrijf. Vervolgens stelt DTG een team van specialisten samen dat ondernemers werk uit handen neemt bij hun website, webshop, SEO, SEA, online vindbaarheid, reviews of dataoplossingen. DTG beschikt over de juiste online marketingexperts om dat te realiseren, heeft eigen merken als Klantenvertellen, Kiyoh, DR3Data en detelefoongids.nl en werkt nauw samen met partners als Google, Facebook, WordPress, Lightspeed, Matchcraft en Yext. Alles heel gemakkelijk, onder 1 dak. De specialisten van DTG realiseerden al ruim 3.000 websites, 3.500 SEA-campagnes, 40.000 netwerkprofielen en 14.000 reviewwidgets. DTG, met hoofdkantoor in Amsterdam, heeft vestigingen in Eindhoven, Zwolle, Tilburg en Roosendaal. Meer informatie is te vinden op www.dtg.nl.

Bent u ook geïnteresseerd in een mogelijke samenwerking als DTG Businesspartner? Neem contact op met Fahima Ghonedale op telefoonnummer 088-10090040.

Bron: artikel DTG Nieuws en Pers

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *