Over We Empower
Exponential sales growth with your indirect channel

we empower

Welcome to We Empower

We Empower Partners richt zich volledig op het realiseren van additionele groei van het indirecte verkoopkanaal van haar opdrachtgevers. We Empower heeft ruim 10 jaar ervaring in het opzetten en activeren van partnernetwerken voor diverse opdrachtgevers. Dit doen wij in verschillende marktsegmenten, zoals Telecom, IT, Energie, Retail en Financiële dienstverlening. Wij helpen organisaties hun partnerkanaal (nog) beter te ontwikkelen, door het voor de partner makkelijker te maken om samen met jou de markt te bedienen (en geld te verdienen).  Op deze manier groeit jouw indirecte verkoopkanaal sneller dan wanneer je dit zelf  zou doen. We Empower kan je ondersteunen bij deelprocessen of het volledige partnermanagement namens jouw organisatie uitvoeren. 

De gezamenlijke doelstelling die wij hierbij voor ogen hebben: Partner Excellence. Een loyaal partnerkanaal dat slagvaardig opereert en hierdoor met jouw producten en -diensten een concurrentievoordeel kan behalen.

Onze medewerkers hebben uiteenlopende achtergronden en ervaring, maar hebben een gemeenschappelijke passie voor slim-, plezierig- en professioneel contact met klanten en partners. ‘We really love indirect sales!’ Bedrijven kiezen voor We Empower om onze no-nonsens manier van werken: lean, praktisch en resultaatgericht.

Wil je ons beter leren kennen? Neem dan contact op met ons via 088 1009050.