Over We Empower
Exponential sales growth with your indirect channel

we empower

Welcome to We Empower

We Empower Partners richt zich volledig op het realiseren van additionele groei van het indirecte verkoopkanaal van haar opdrachtgevers. We Empower heeft ruim 10 jaar ervaring in het opzetten en activeren van partnernetwerken voor diverse opdrachtgevers. Dit doen wij in verschillende marktsegmenten, zoals Telecom, IT, Energie, Retail en Financiële dienstverlening. Wij helpen organisaties hun partnerkanaal (nog) beter te ontwikkelen, door het voor de partner makkelijker te maken om samen met u de markt te bedienen (en geld te verdienen).  Op deze manier groeit uw indirecte verkoopkanaal sneller dan wanneer u dit zelf  zou  doen. We Empower kan u ondersteunen bij deelprocessen of het volledige partnermanagement namens uw organisatie uitvoeren. 

De gezamenlijke doelstelling die wij hierbij voor ogen hebben: Partner Excellence. Een loyaal partnerkanaal dat slagvaardig opereert en hierdoor met uw producten en diensten een concurrentievoordeel kan behalen.

Onze medewerkers hebben uiteenlopende achtergronden en ervaring, maar hebben een gemeenschappelijke passie voor slim, plezierig en professioneel contact met klanten en partners. ‘We really love indirect sales!’ Bedrijven kiezen voor We Empower om de no-nonsens manier van werken: lean, praktisch en resultaatgericht.

Wilt u ons beter leren kennen, neem dan contact op met ons via 088 1009050.