Partner Empowerment Workshop
Exponential sales growth with your indirect channel

Partner Empowerment Program Worksession

Haal het maximale uit je huidige and toekomstige channel partners

Doelstellingen

Het doel van deze workshop is om tot de juiste- en meeste effectieve aanpak te komen om meer omzet uit je indirecte verkoopkanaal te halen.

Market analysis
Current Partner program
Segmentation (Depth & breadth analysis)
Partner Management (contact strategy)
Partner Proccesses
Marketing program & proccesses
Tools

Partner Empowerment Program Worksession

Veel bedrijven, zoals wellicht ook dat van jou, zijn afhankelijk van indirecte verkoopkanalen om het marktaandeel te vergroten en om klanten te bereiken die je niet via je directe verkoopkanalen kunt bereiken. Deze markt veranderd snel. Channel partners van 5 jaar geleden zijn niet meer dezelfde en vragen om een andere aanpak om te zorgen dat ze blijven (groeien). Deze kanalen kunnen, indien op de juiste manier gemanged, zorgen voor een veel groter marktaandeel in jouw markt (bestaande en nieuwe markten). Dit kan gerealiseerd worden door je verkoopkanaal slimmer in te richten (kosteneffectief) zonder dat er grote investeringen nodig zijn.


Onze worksessie met jou en je medewerkers duurt 2 dagen en bestaat uit verschillende bouwstenen, waaronder een review van je huidige partner programma, processen, systemen en tools. Het programma van de werksessie stelt je in staat de huidige activiteiten en toekomstige ambities van je organisatie aan elkaar te koppelen en biedt een waardevolle methode om processen, systemen en tools te beoordelen.

vergroot je marktaandeel door middel van Growth Hacking via je partners

Meer Informatie:

location
Locatie
duration
Duur
admission
Voor wie?
info
Investering

Tom Mulder, Solcon: “Wij wilden met We Empower met een frisse kijk ons partnerkanaal doorlopen. Wij hebben met ons marketing- en salesteam de workshop doorlopen. In twee dagen hebben wij de ambitie en de weg daarnaar toe bepaald. Het was zeer nuttig, verhelderend en het was bovendien fun!”

Uniserver wilde het gehele partnerprogramma vernieuwen en bovendien dat het ook intern volop gedragen en uitgevoerd zou worden. In een 2 daagse sessie hebben we het hele programma op de schop genomen en de basis gelegd voor het gehele nieuwe partner programma die de partners van Uniserver helpt nog succesvoller te krijgen.

Erik Wiechers, Ziggo Zakelijk:”UPC Bussines en later Ziggo Zakelijk wilde hun markt vergroten op de klein zakelijke markt. Onder leiding van We Empower wist UPC Business een zeer succesvol partner programma op te stellen en uit te voeren voorruim 1200 partners. Als ik opnieuw de keuze kon maken zou ik precies dezelfde keuze maken om dit door We Empower te laten ontwikkelen en uit te voeren.”

Geïnteresseerd in de Partner Empowerment Workshop die de conversie bij uw partners kan verhogen? Bel ons op 088 1009050