Partner Platform
Exponential sales growth with your indirect channel

Onze Partner Empowerment Portal helpt jou en je partners efficiënter én meer te verkopen

Een geolied partnerkanaal is van groot belang voor de resultaten van je bedrijf. Daarom wil je hen zo goed mogelijk ondersteunen. Onze ‘Partner Empowerment Portal’  is dé tool waarmee je de samenwerking met je partners kunt verbeteren en je partners optimaal kunt ondersteunen in hun sales- en marketing activiteiten. Er werken inmiddels ruim 1200 organisaties dagelijks via ons portal.

Pep_deviceskopieDe Partner Empowerment Portal beheert de gehele partner lifecycle. Van acquisitie en actief beheer tot forecasting, marketing, sales en prestatiemetingen.

De Partner Empowerment Portal biedt ondermeer:

 • Jouw eigen branded Partner Portal
  Wij maken jouw portal op maat en kunnen deze eenvoudig uitbreiden en aanpassen aan jouw specifieke wensen en eisen. De portal is naadloos te koppelen aan je eigen backoffice systemen.
 • Real-time informatie en overzicht
  Je hebt real-time inzicht in dag-tot-dag marketing- en sales activiteiten waardoor je snel en doelgericht kunt sturen.
 • Leads delen met je partners
  Je kan je partners leads toewijzen en deze volgen. Via een lead generator worden leads geautomatiseerd doorgegeven aan gekwalificeerde partners. In iedere fase van het proces kan je zien wat de status van de leads is en wat de lead conversie per partner is.
 • Slimme en efficiënte orderverwerking
  Voor zowel jou als je partners wordt het heel gemakkelijk om orders in te voeren en te verwerken. Via onder andere CSV import, XML en i-frame kunnen orders automatisch verwerkt worden.

Wil je weten hoe de inzet van dit ‘Partner Empowerment Portal’ de conversie bij je partners kan verhogen?

Bel ons graag op +31 88 1009050. Of vul je gegevens onderstaand in, dan nemen wij contact met je op.