Partner Platform
Exponential sales growth with your indirect channel

Onze Partner Empowerment Portal helpt u en uw partners efficiënter én meer te verkopen

Een geolied partnerkanaal is van groot belang voor de resultaten van uw bedrijf. Daarom wilt u hen zo goed mogelijk ondersteunen. Onze Partner Empowerment Portal  is dé tool waarmee u de samenwerking met uw partners kunt verbeteren en uw partners optimaal kunt ondersteunen in hun sales- en marketing activiteiten. Er werken inmiddels ruim 1200 organisaties dagelijks via onze portal.

Pep_deviceskopieDe Partner Empowerment Portal beheert de gehele partner lifecycle. Van acquisitie en actief beheer tot forecasting, marketing, sales en prestatiemetingen.

De Partner Empowerment Portal biedt ondermeer:

  • Uw eigen branded Partner Portal

Wij maken uw portal op maat en kunnen deze eenvoudig uitbreiden en aanpassen aan uw specifieke wensen en eisen. De portal is naadloos te koppelen aan uw eigen backoffice systemen.

  • Real-time informatie en overzicht

U heeft real-time inzicht in dag-tot-dag marketing- en sales activiteiten waardoor u snel en doelgericht kunt sturen.

  • Leads delen met uw partners

U kunt uw partners leads toewijzen en deze volgen. Via een lead generator worden leads geautomatiseerd doorgegeven aan gekwalificeerde partners. In iedere fase van het proces kunt u zien wat de status van de leads is en wat de lead conversie per partner is.

  • Slimme en efficiënte orderverwerking

Voor zowel u als uw partners wordt het heel gemakkelijk om orders in te voeren en te verwerken. Via onder andere CSV import, XML en i-frame kunnen orders automatisch verwerkt worden.

Wilt u weten hoe de inzet van de Partner Empowerment Portal de conversie bij uw partners kan verhogen?

Bel ons graag op +31 88 1009050. Of vul uw gegevens onderstaand in, dan nemen wij contact met u op.