Moeiteloos groeien: in 2 stappen
Exponential sales growth with your indirect channel

Moeiteloos groeien: in 2 stappen

Dus het gaat goed met je bedrijf! U bent succesvol en uw huidige producten zijn volwassen en heeft een bewezen staat van dienst. U bent een aan het bouwen aan marktaandeel in uw thuismarkt, uw klantenbestand groeit.

Hoe zit het met het verder uitbreiden van uw bedrijf? Hebt u ooit overwogen om uw diensten in andere landen neer te zetten? Of nieuwe diensten in uw thuismarkt zonder uw organisatie te veel te veranderen. En hoe zit het met het toevoegen van Europese landen aan uw territorium …?

Als je dit wil doen dan heb je verschillende mogelijkheden om dit te gaan realiseren.

Hoe te beginnen?

Het onderzoeken en betreden van een nieuwe buitenlandse markt vanuit een ander land is vaak moeilijk, duur, tijdrovend en brengt grote risico’s met zich mee. Hetzelfde geldt als je een nieuw product op de markt wil zetten zonder je organisatie hiermee te veel wilt belasten.

 

Oplossing: haalbaarheidsstudie “Touch the Water”.

We Empower Partners is een commerciële dienstverlener, gevestigd in Amsterdam, die diensten aanbiedt aan Nederlandse- en buitenlandse leveranciers van producten en/of diensten. Op basis van een vaste vergoeding zullen we uw markt onderzoeken, uw partnerprogramma testen, prijzen en marktpotentieel. Deze haalbaarheidsstudie duurt meestal een periode van 3 maanden, waarna u de volgende stappen kunt evalueren en beslissen. We Empower heeft meer dan 10 jaar ervaring (Microsoft, Liberty Global, Schneider, maar ook vele startup’s).

Fase 2 van ons dienstenaanbod is verdere selectie en werving van uw partnernetwerk. Onze uitgebreide EU-database bevat meer dan 15.000 potentiële partners waaruit u kunt kiezen. We Empower zal uw nieuwe partners selecteren, werven, trainen, de onboarding verzorgen en uw partnerkanaal-als-a-service voor u beheren.

Hierdoor kunt u voldoende tractie / volume op uw markt opbouwen voordat u de stap zet om eventueel de dienst bij u organisatie te insourcen.

Channel Partner Portal.

Om grote hoeveelheden orders via partners te beheren, heeft We Empower Partners een uitgebreide Partner Management Portal ontwikkeld. Met deze on-line applicatie kunt u uw internationale sales maar ook lead follow-up proces verzamelen, toewijzen, distribueren, verzorgen en beheren. Door je leads actief te volgen en te beheren via dit systeem, verhoog je je hit-rate met minstens 35%.

Wilt u met uw organisatie groeien via buitenlandse expansie of met nieuwe producten? Bel ons op +31(0)881009050 of laat een bericht achter!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *