Partner Acquisitie
Exponential sales growth with your indirect channel

De juiste partners werven en activeren is ons vak

 

Een partner kanaal (of indirect sales kanaal) brengt een bedrijf aantrekkelijke mogelijkheden. Kleine bedrijven of start-ups werken graag met partners om snel toegang te krijgen tot een brede afzetmarkt zonder daar zelf al te veel geld in te hoeven steken. Grotere bedrijven zijn vaak op zoek naar een methode om hun verkoopkosten in de hand te houden en gebruiken een partnerkanaal om hun producten in de breedte van de markt te verkopen.

 

Een nieuw partner netwerk opstarten doe je niet zomaar. Daar is veel tijd en energie voor nodig. En de nodige resources.

 

We Empower kan u daarbij ondersteunen, óf zelfs het hele partner acquisitie proces voor u uitvoeren. We stellen samen met u uw partner sales strategie op. Aan de hand daarvan doen we een Sales Funnel Analyse. Waar bevinden potentiële partners en klanten zich, op welke wijze komen zij in contact met uw organisatie en hoe kunt u hen het beste aan uw organisatie binden. Wij gaan de gesprekken aan met potentiële partners en zorgen ervoor dat zij volledig getraind en geëquipeerd voor u aan de slag kunnen.

 

U kunt ook het gehele partner management aan ons overlaten. Wij nemen dan voor u de partner acquisitie, activatie en ondersteuning van uw partners voor onze rekening. Mét resultaatverplichting.

 

 

Wilt u weten hoe wij uw partner netwerk zouden opzetten?

Bel voor meer informatie met Fahima Ghonedale of Caspar Jansen Venneboer, +31 88 1009050. Of laat uw naam en telefoonnummer achter onderaan deze pagina, dan nemen wij contact met u op.