Partner Program
Exponential sales growth with your indirect channel

Wat gebeurt er veel in de markt! Het volledige partnerkanaal veranderd enorm snel. Het type partners, de rol van de partner, maar ook de aansturing van partners zijn niet meer zoals ze 5 jaar geleden waren. Distributeurs worden steeds meer System Integrators en kleine nichespelers worden steeds belangrijker.

De vraag die wij graag aan jou stellen is:

  • of jullie huidige partnerprogramma past bij de huidige partners en de partners die je nog graag zou willen hebben.
  • Wordt momenteel het maximale gerealiseerd en hebt je de juiste partners? Heb je inzicht in de prestaties van jouw partners?
  • En kan het programma slimmer gemaakt worden?

Wil je meer weten? Wacht dan niet te lang en ga aan de slag! Neem rechtstreeks contact met ons op +31-88-1009050. We bespreken graag wat we kunnen doen voor jouw organisatie.

Als onderdeel van ChaaS is het partnerprogramma een essentieel onderdeel. Het zorgt niet alleen voor een eenduidige bediening van je partner, maar ook voor continue verbeteringen aan je programma. In iedere fase in het partnercyclus zijn er andere speerpunten.

Met ChaaS zorgen we ervoor dat je een programma hebt dat werkt en aansluit op de toekomstige partners. Wij zijn een natuurlijke extensie van je organisatie, maar dan zonder de personele- en technische zorgen.