Inspyrus schakelt We Empower in om sleutelspartners aan te trekken
Exponential sales growth with your indirect channel

Inspyrus schakelt We Empower in om sleutelspartners aan te trekken

Samenwerking Inspyrus & We Empower

Inspyrus, een fintech software development en solutionsonderneming uit Silicon Valley, laat We Empower sleutelpartners in Nederland zoeken, werven en activeren. We Empower streeft ernaar een zeer select aantal partners te selecteren die het aanbod van Inspyrus kunnen vertalen om Account Payable en Finance Operations te transformeren in winstcentra.

“Met de ‘People, Program en Platform’ benadering heeft We Empower ons geïnspireerd en wij hebben er vertrouwen in dat We Empower ons de essentiële partners zal leveren om verder te kunnen groeien”, aldus Chris Preston, Executive Vice President en Chief Marketing Officer. Inspyrus stelt zich als doel in Europa partners te helpen miljoenen euro’s per jaar aan kostenbesparingen te realiseren voor hun klanten. Geselecteerde partners krijgen de kans om additionele inkomsten te genereren door een gedifferentieerde oplossing in een groeiende markt te verkopen en uit te voeren.

Geld verdienen in plaats van uitgeven

Edze Hiemstra, Chief Sales Officer van We Empower is enthousiast over deze kans om Inspyrus bij te staan in hun internationale groeiplannen. “Inspyrus maakt gebruik van octrooien van AP Automation-technologie en ‘Supplier Central and Dynamic Discounting functionalities’. Deze zorgen ervoor dat onze partners CFOs of CEOs kunnen vertellen dat ze daadwerkelijk geld kunnen verdienen in plaats van geld uit te geven aan IT! Bovendien biedt Inspyrus partners een interessante kans om te verdienen aan terugkerende diensten. We zijn er trots op om Inspyrus in Nederland te mogen vertegenwoordigen, mede gezien het feit dat zij een streng selectieproces hanteerden om de meest geschikte partij te kiezen om partners te selecteren, te werven en te activeren.”

CEO van Empower, Caspar Jansen Venneboer, bevestigt dat de ‘Channel as a Service’ of ‘CHaaS-aanpak’ voor recruitment en activatie van partners ten volle zal worden benut door partners in Nederland. De CEO hoopt deze aanpak ook snel buiten Nederland partners te kunnen zoeken.

zie ook artikel in Dutch IT channels

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *